GÜNDEM

DHA Muhabiri Levent Yenigün ve Vida Sudentaite'nin Görkemli Düğünü

Demirören Haber Ajansı (DHA) Kemer ilçe muhabiri Levent Yenigün, Rusya vatandaşı öğretmen Vida Sudentaite ile hayatını birleştirdi.

Abone Ol

Kemer ilçesi Ay Işığı Parkı'ndaki havuz başında gerçekleştirilen düğüne, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Belediye Başkan Vekili Sema Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan, İlçe Emniyet Müdürü Harun Mere, Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Soner Tuna ve çiftin aileleri ile dostları katıldı.

Gelin ve damadın düğünleri dans eşliğinde başladı. Nikah şahitliği görevini üstlenen Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Tanıtım Vakfı Genel Sekreteri Filiz Ceylan Eraslan, nikah töreninin ardından çiftin aile cüzdanını Kaymakam Solmaz'dan teslim aldı. Kaymakam Solmaz, cüzdanı geline verirken, "Evlilik kurumu, sağlam temeller üzerine oturması gereken bir müessesedir. Çiftimize bir ömür boyu sadakat, sevgi ve saygı dolu bir hayat diliyorum" şeklinde konuştu.

Gelin ve damadın yüzüklerini, Kaymakam Solmaz ve gazeteci Levent Yenigün'ün gazeteci olan babası Ahmet Yenigün birlikte taktılar. Düğün, eğlenceli bir dans ve pasta kesimiyle devam etti. Düğün gecesi, Levent Yenigün'ün kardeşi, Antalya'nın tanınmış isimlerinden Mehmet Yenigün'ün şarkılarıyla coştu.