GÜNDEM

Depremde Çocuklarını Kaybeden Çift, Mezarlık Ziyaretinde Kaza Geçirdi

Manisa Kula`da, İzmir'den Hatay'a çocuklarının mezarlarını ziyaret etmek üzere yola çıkan Meryem Yiğitbaşı (39), eşi Mustafa Yiğitbaşı (41) ve arkadaşları Hülya Kar (35) kaza geçirdi.

Abone Ol

Kaza, İzmir-Ankara D300 karayolu Yurtbaşı Mahallesi yakınlarında sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Meryem Yiğitbaşı'nın kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak taklalar attı ve yaklaşık 30 metre yüksekliğindeki uçurumun kenarına devrildi.

Olayın ardından, kaza yerinde itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kula İtfaiye Amirliği ekipleri, otomobilde sıkışan Meryem Yiğitbaşı, Mustafa Yiğitbaşı ve Hülya Kar'ı kurtararak sağlık görevlilerine teslim etti. İlk müdahale kaza yerinde yapıldıktan sonra yaralılar, ambulanslarla Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu bildirildi.

Yiğitbaşı çiftinin, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da evlerinin yıkılması sonucu çocuklarını kaybettikleri ve sonrasında İzmir'e taşındıkları öğrenildi. Çift, evlatlarının mezarlarını ziyaret etmek üzere Hatay'a gitmek üzere yola çıkmışken bu talihsiz kazayla karşılaştı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.