GÜNDEM

Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Yeni Eğitim Yılı Başladı

Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına merhaba dedi.

Abone Ol

Yaz tatilinin ardından okullarda başlayan yeni dönemde, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde büyük bir heyecan yaşandı. Törene, öğrenciler, veliler, akademik kadro ve Demirören Medya yetkilileri katıldı.

Yeni eğitim döneminin ilk ders zilini Demirören Medya Ticari Grup Başkanı Emrah Kurtoğlu, Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Demirören Medya Dijital Grup Başkanı Gülgün Bostancı Yavuz, DHA Genel Müdürü Cemal Coşkun, Demirören Medya Tedarik Zinciri ve İç Hizmetler Grup Başkan Yardımcısı Aytekin Yiğit, Hürriyet Ekler Yayın Yönetmeni Aslı Çakır, Demirören Medya Eğitim Projeleri Grup Direktörü Nuran Çakmakçı, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atila Ertoğan ve öğrenciler birlikte çaldı.

Karacaoğlu: “Temel Hedefimiz Sizin Fikirlerinizi Geliştirmek”

Açılışta konuşan Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, okulun temel amacının öğrencilerin fikirlerini geliştirmek olduğunu vurguladı. Karacaoğlu, “Okulumuzda en büyük hedefimiz, öğrencilerimizin fikirlerini geliştirebileceği ve başarılar elde edebileceği bir ortam sağlamak. İki yıl boyunca öğrencilerimiz büyük başarılar elde etti. Burada kalma isteğiniz en önemli şey. Hepiniz çok değerlisiniz ve hepinizle gurur duyuyoruz. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ertoğan: “Bilgi, Deneyim ve Güzel Arkadaşlıklarla Dolu Bir Yıl”

Okul Müdürü Atila Ertoğan, Demirören Medya’nın sağladığı destekle geleceğin gençlerini yetiştirmekten duydukları mutluluğu dile getirerek, “Evlatlar kelimesi burada çok anlamlı. Öğrencilerimizi birer evlat olarak görüyoruz. Okulumuzun Demirören Medya’nın göz bebeği olarak değerlendirilmesi, bizim için büyük bir onur. Sizler okulumuzun deneyimli öğrencilerisiniz ve daha fazla liderlik fırsatına sahipsiniz. Yeni gelen öğrencilere rehberlik etmenizi ve okulumuzu gururla yaşatmanızı bekliyoruz. Geleceğin temeli sağlam bir eğitimle şekillenir ve bu eğitim öğretmenlerimizle gerçekleşir. Öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehit öğretmenlerimize ve Tunceli'de kazada şehit olan askerlerimize rahmet diliyorum. Hep birlikte başarılı bir yıl geçireceğimizden eminim. Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun” dedi.

Öğrenciler Heyecanlarını Paylaştı

Öğrenci Gökalp Yiğit Gültekin, “Buraya geldiğim için çok mutluyum ve heyecanlıyım. Bu okulda hayallerimi gerçekleştireceğime inanıyorum. Eğitimle kariyerim için en doğru adımları atacağım” şeklinde konuştu.

Yeni öğrenci Zehra Aydın ise, “Bu okulda okumak büyük bir şans. Medyaya olan ilgim nedeniyle bu okulu seçtim ve ablam burada okuyor. Layık olmaya çalışacağız” dedi.

Kuzey Poyraz, “Bu okulu dil ve yurt dışı avantajı için tercih ettim. Akademik başarı açısından öndeyiz ve okulun sunduğu imkanlar çok ilgi çekici” diye belirtti.

Veli Poyraz: “Başarılarına Güveniyoruz”

Veli Gamze Poyraz, “Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencimizin velisiyim. Burada olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Okulun ve öğretmenlerin emeğiyle büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.