GÜNDEM

Darbedilen Öğretmen Şikayetinden Vazgeçti, Boksör Kardeşler Serbest Bırakıldı

Mardin Mazıdağı`nda bir anaokulu bahçesinde meydana gelen olayda, kapı açma nedeniyle tartışmaya giren ve biri amatör boksör olan iki kardeş tarafından darbedilen nöbetçi öğretmen Yusuf E., şikayetinden vazgeçti.

Abone Ol

Gözaltına alınan iki kardeş, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Olay 9 Eylül tarihinde, Mazıdağı'ndaki Hediye Alay Aktaş Anaokulu'nda gerçekleşti. Okula gelen ve biri boksör olan iki kardeş, nöbetçi öğretmen Yusuf E.’den ana kapıyı açmasını talep etti. Yusuf E., kapının anahtarının yanında olmadığını belirterek diğer kapıyı kullanmalarını söyledi. Bu yanıt üzerine başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kardeşlerden biri öğretmene yumruklarla saldırırken, diğeri pantolonundaki kemeri kullanarak öğretmene vurdu. Olayı gören diğer öğretmenlerin müdahalesiyle kavga sona erdi.

Darb edilen Yusuf E., olay yerinde çağrılan sağlık ekipleri tarafından Mazıdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi edildi ve darp raporu aldı. Şikayet üzerine iki kardeş gözaltına alındı. Ancak, tarafların ailelerinin araya girmesiyle Yusuf E., şikayetinden vazgeçti. Alınan ifadelerin ardından iki kardeş serbest bırakıldı.