10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

Yoğun bakımda tedavi altında olan Yemliha Kızıltoprak’ın olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 26 Ağustos günü Yamaçtepe Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda meydana geldi. Yemliha Kızıltoprak ve Ayşenur Kızıltoprak’ın kına gecesinde, damat Yemliha Kızıltoprak ile kuzeni Mehmet O. arasında telefon kullanımına dair bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet O., damadı sandalyeyle vurdu. Davetlilerin araya girmesiyle kavga son buldu ve Mehmet O. düğün salonundan gönderildi.

20 Kişilik Çetenin Saldırısı Mehmet O., olayın ardından çalışanlarını toplayarak düğün salonuna geri döndü. Çekicilerle salonu basan grup, ellerinde demir sopalarla Yemliha Kızıltoprak’a saldırdı. Halay çeken damada yönelik şiddet olayında, Yemliha Kızıltoprak kafasına ve vücuduna darbeler aldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Yemliha Kızıltoprak, hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Güvenlik Kameraları Olayı Kaydetti Olay anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, çekiciler ve otomobillerle düğün salonuna gelen saldırganların, damadı demir sopalarla dövdüğü ve davetlilerin saldırganları olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştığı görüldü.

Aile Şikayetçi Damat Yemliha Kızıltoprak’ın babası Ahmet Kızıltoprak, en mutlu günlerinin kabusa dönüştüğünü belirtti. Oğlunun kuzenine "telefonu bırak, halaya katıl" demesi üzerine çıkan tartışmanın ardından 20 kişinin sopalarla saldırdığını ifade eden Ahmet Kızıltoprak, oğlunun yoğun bakımda hayati tehlike yaşadığını söyledi. Kızıltoprak, “Oğlumun sağlığıyla ilgili endişeliyiz ve adaletin yerini bulmasını bekliyoruz. En az 20 kişi tarafından saldırıya uğradı ve 8 kişi gözaltına alındı. Kamera kayıtları olayın tüm ayrıntılarını gösteriyor” dedi.

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor Olayla ilgili olarak 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltı süreci ve soruşturma devam ederken, saldırganların en ağır şekilde cezalandırılması talep ediliyor.

Kaynak: DHA