Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, “Yarınki maçtan avantajlı bir skor alarak İstanbul’a gitmek istiyoruz. Fenerbahçe’ye baskı yapmak istiyoruz. Türkiye’deki seyircilerin çok ateşli olduğunu ve stadın dolu olacağını biliyoruz. Yarın iyi bir sonuçla maçı tamamlamak istiyoruz. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Onların kaybedecek çok şeyi var. Bizim hayalimiz Fenerbahçe’yi elemek” dedi.

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Milli İstihbarat Akademisi'nin Açılış Dersini Verdi MİT Başkanı İbrahim Kalın, Milli İstihbarat Akademisi'nin Açılış Dersini Verdi

İsviçre ekibi Lugano, Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti ve futbolculardan Mattia Bottani'nin bu mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe hakkında değerlendirmelerde bulunan Mattia Croci-Torti, “Geçen sezon 99 puan aldılar. Çok büyük bir takım. Kaliteli bir oyunculara ve hocaya sahip. Biz tabii ki çok dikkatli oynayacağız ama çok motiveyiz. Eminim ki çok iyi bir maç çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA