Erdemir, Sıfır Emisyon Hedefine Ulaşmak İçin Yatırımlarını Hızlandırıyor Erdemir, Sıfır Emisyon Hedefine Ulaşmak İçin Yatırımlarını Hızlandırıyor

Olay, dün öğle saatlerinde Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana geldi. Kahraman Kudu'nun kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu refüjdeki rögar kapağına çarptı ve takla attı. Kazada, Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Kahraman Kudu ve eşi, Giresun Valiliği'nde görevli polis memuru Filiz Mutlu Kudu yaşamını yitirdi. Çiftin çocukları Elif Su Kudu (8) ve Berin Su Kudu (6) ise yaralandı ve Sungurlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Filiz Kudu'nun cenazesi, Çorum'dan Eskişehir'in Alpu ilçesine nakledildi. Aile evine getirilen Türk bayrağına sarılı tabut, burada helallik alındıktan sonra Tatbikat Camisi'ne götürüldü. Kılınan cenaze namazının ardından Filiz Kudu, Alpu İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye, yakınları ve görev arkadaşları katılarak Kudu ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Kaynak: DHA