SPOR

Çorum Fk - Kocaelispor: 0-2

Çorum FK, ev sahibi olarak oynadığı maçta Kocaelispor'a 2-0 mağlup oldu. Maç Çorum Şehir Stadyumu'nda oynandı ve hakem kadrosu Adnan Deniz Kayatepe, Nurettin Dinçer Demir ve Sabri Öğe'den oluşuyordu.

Abone Ol

Çorum FK'da Hasan Hüseyin Akınay, Loick Landre, Zargo Toure, Ferhat Yazgan, Atakan Akkaynak (86. dakikada Ahmethan Köse ile değişti), Thomas Verheydt (86. dakikada Kabongo Kasongo ile değişti), Mehdi Boudjemaa (66. dakikada Daniel Avounou ile değişti), Kerem Kalafat, Geraldo (90+6. dakikada Amar Catic ile değişti), Erkan Kaş ve Eren Karadağ (66. dakikada Burak Süleyman ile değişti) forma giydi.

Kocaelispor kadrosunda ise Gökhan Değirmenci, Tarkan Serbest, Caner Osmanpaşa, Muharrem Cinan, Ahmet Oğuz (90+6. dakikada Onur Öztonga ile değişti), Josip Vukovic, Pedrinho, Barış Alıcı (74. dakikada Furkan Gedik ile değişti), Mijo Caktas (60. dakikada Yusuf Cihat Çelik ile değişti), Ryan Mendes ve Ahmet Sağat yer aldı.

Maçın 78. dakikasında Kocaelispor'un gelişen atağında ceza yayında topla buluşan Mesut Can Tunalı, uzak köşeye attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.  Maçın 90. dakikasında ise Furkan Gedik, Kocaelispor'un ikinci golünü kaydederek skoru 2-0 yaptı. 

Maçın 90+2. dakikasında Çorum FK'dan Daniel Avounou kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Ayrıca Kocaelispor'dan Ahmet Oğuz da sarı kart gördü.

Sonuç olarak, 1. Lig'in 6. haftasında oynanan bu maçta, Çorum FK sahasında Kocaelispor'a 2-0 mağlup oldu. Kocaelispor'un golleri Mesut Can Tunalı ve Furkan Gedik'ten gelirken, Çorum FK'dan Daniel Avounou da maçın son anlarında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.