Atilla Güler, Türkiye Orienteering Federasyonu'nun Yeni Başkanı Seçildi Atilla Güler, Türkiye Orienteering Federasyonu'nun Yeni Başkanı Seçildi

Maç Çorum Şehir Stadı'nda oynandı ve hakemler Oğuzhan Uğurlu, Hüseyin Kıvanç Durmaz ve Barış Çiçeksoyu'ndan oluşuyordu.

Çorum FK'da Hasan Hüseyin Akınay kaleyi korurken, savunmada Landre, Toure ve Ferhat Yazgan görev aldı. Orta sahada Mehmet Tayfun Dingil, Bartolomeu ve Erkan Kaş yer aldı. Hücumda ise Thomas Verheydt, Boudjema, Burak Süleyman, Eren Karadağ ve Atakan Akkaynak forma giydi.

Iğdır FK'nın kadrosunda ise kalede Furkan Köse, savunmada Alim Öztürk ve Hasan Hatipoğlu, orta sahada Aleksic, Burak Çoban, Guimaraes, Caner Cavlun ve Thuram, hücumda ise Lico ve Silva yer aldı.

Maçın 11. dakikasında Çorum FK'nın sol kanattan geliştirdiği atakta Eren Karadağ'ın yerden ortasında Thomas Verheydt vurdu ancak top az farkla auta gitti. 52. dakikada ise Burak Süleyman'ın kullandığı köşe vuruşunda Landre topu kafayla ağlara gönderdi fakat hakem pozisyonu ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

Yapılan değişikliklerle Çorum FK'da Kasongo, Avounou ve Suat Kaya, Iğdır FK'da ise Mert Çölgeçen, Niemann ve Alperen Selvi oyuna dahil oldu. Sarı kart gören oyuncular ise Çorum FK'dan Burak Süleyman ve Atakan Akkaynak, Iğdır FK'dan Guimaraes ve Alperen Selvi oldu.

Maç sonucunda Çorum FK ve Iğdır FK 1 puan paylaştı. Her iki takım da ilk yarıdan güçlü bir performans sergileyemedi ve beraberlikle ayrıldı. 

Kaynak: DHA