GÜNDEM

Cinsel Saldırı Suçlamasıyla Tutuklandı

Samsun İlkadım`da 25 yaşındaki Özdoğan A., 19 yaşındaki arkadaşı K.D.'ye cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.

Abone Ol

Olay, 27 Eylül tarihinde İlkadım ilçesinin Kadamut Mahallesi'nde meydana geldi. K.D., jandarma ekiplerine giderek daha önce tanıdığı Özdoğan A.'dan şikayetçi oldu. 

K.D.'nin iddiasına göre, hasta ziyaretinden çıktıktan sonra Özdoğan A. onu otomobille alarak boş bir araziye götürdü ve burada cinsel saldırıda bulundu.  Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, Özdoğan A.'yı gözaltına aldı. 

Şüpheli Özdoğan A. ise ifadesinde K.D. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini iddia etti.  Ayrıca K.D.'nin kendisinden uyuşturucu madde istediğini, vermemesi halinde şikayette bulunacağını söylediğini de öne sürdü. 

Jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Özdoğan A., çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. 

Cinsel saldırı suçlaması çok ciddi bir suçtur ve Türk Ceza Kanunu'na göre ağır cezalar öngörülmektedir. Şüphelinin masum olduğunu iddia etmesi ve mağdurun uyuşturucu talebiyle kendisini tehdit ettiği yönündeki iddiaları, soruşturma kapsamında ayrıntılı olarak incelenecektir. Ancak yargı süreci devam ettiği için şu an için şüphelinin suçlu olduğunu söylemek doğru olmaz. Konu ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için yetkili adli makamların kararlarını beklemek gerekecek.