Duruşmada söz alan Mehmet Aydın, "Tahliye edilirsem zararı ödeyeceğim" sözlerini yinelerken mahkeme, dosyayı, mütalaasını hazırlaması için savcıya gönderdi.


4 bin 582 kişi müştekinin yer aldığı davalarda aralarında Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da bulunduğu 20 sanığın 5 ayrı dava için toplamda 86 bin 114'er yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.


SEGBİS SİSTEMİYLE KATILDILAR

İstanbul Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar Fatih Aydın ve Mehmet Aydın cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Duruşmada sanık avukatları da mahkeme salonunda hazır bulundu.

"TAHLİYE EDİLİP ZARARLARI KARŞILAMAK İSTİYORUM"

Mehmet Aydın yaptığı açıklamada: Kayyum atanan şirketlerin değeri müştekilerin zararını karşılayabilir. Tam 3 yıldır tutukluyum. Ben yurtdışında özgürce yaşıyordum.

Kırklareli’de 354 Kaçak Göçmen Yakalandı, 13 Organizatör Tutuklandı Kırklareli’de 354 Kaçak Göçmen Yakalandı, 13 Organizatör Tutuklandı

DAVA ERTELENDİ

Davanın ertelenmesi sonrasındaMehmet Aydın ve Fatih Aydın'ın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Ayrıca mahkeme, mütalaasını hazırlaması için dosyayı duruşma savcısına gönderdi.

Kaynak: Bülten