GÜNDEM

Ceyhan Belediyesi'nden Bin Öğrenciye Eğitim ve Kırtasiye Desteği

Ceyhan Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kırtasiye yardımında bulundu.

Abone Ol

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Ceyhan Dayanışması ve Tüketici Hakları Derneği iş birliğiyle düzenlenen organizasyon kapsamında, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki bin öğrenciye okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Yardım kampanyası, Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bir programla başladı ve 6 Eylül Cuma gününe kadar öğrencilere malzemelerin teslim edilmesi planlanıyor. Ceyhan Belediyesi, bu destekle eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve öğrencilerin yeni döneme eksiksiz başlamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Eğitimde Fırsat Eşitliği Sağlanıyor

Belediye, her çocuğun eşit şartlarda eğitim alabilmesi için yürüttüğü sosyal yardım faaliyetleriyle halkın takdirini topluyor. Bu kapsamda yapılan yardım, ilçede eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Veliler ve Öğrenciler Teşekkürlerini İletti

Yardım kampanyası sonrasında, veliler ve öğrenciler de duygularını dile getirdi. Veliler, “Çocuklarımızın yeni eğitim öğretim yılına hazırlıklı başlaması için yapılan bu yardım bizi çok mutlu etti. Belediyemize ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Öğrenciler ise, “Yeni çantalarımız ve kırtasiye malzemelerimizle okula başlamak için sabırsızlanıyoruz. Bu destek için Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Aydar: "Evlatlarımızın Yanındayız"

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için çalıştıklarını belirterek, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz evlatlarımızın eğitim yolunda sonuna dek yanlarındayız” dedi. Başkan Aydar, bu süreçte iş birliği yaptıkları Ceyhan Dayanışması ve Tüketici Hakları Derneği Başkanı Mahmut Yavuz’a ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tarafından sağlanan bu anlamlı destek, Ceyhanlı çocukların yüzünü güldürürken, ilçede eğitim alanında sürdürülen çalışmaların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.