SPOR

Çaykur Rizepsorlu İbrahim Olawoyin: Alanyaspor Karşısında İyi Bir Sonuç Alacağız.

Çaykur Rizespor'un deneyimli orta saha oyuncusu İbrahim Olawoyin, Süper Lig'in 7. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda oynayacakları Alanyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Olawoyin, "Yeni bir takım oluşturduk diyebiliriz. Maç maç giderek hepimiz hem bireysel hem de takım olarak kendimizi geliştireceğiz ve Alanyaspor karşısında iyi bir sonuç alacağız" dedi. Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor, ligdeki 7. maçına Alanyaspor deplasmanında çıkacak. 

Antrenmanlar sırasında Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut gözetiminde ısınma ve koordinasyon çalışması ile başladıklarını belirten Olawoyin, daha sonra dar alanda kısa pas ve istasyon çalışması yaptıklarını ve antrenmanın taktik çalışmalar ile sona erdiğini ifade etti. 

Çaykur Rizespor, Alanyaspor karşılaşmasında iyi bir sonuç almayı hedefliyor. Olawoyin, "Bizler için her maç çok önemli. Alanyaspor maçı da bunlardan biri. İyi bir sonuç almak istiyoruz. Takım olarak iyi mücadele edeceğiz ve inşallah istediğimiz sonucu alırız" diye konuştu. 

Süper Lig'in 7. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, ligin ilk 6 haftasında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Karadeniz ekibi, ligdeki ilk 6 maçından 5 puan topladı ve 13. sırada yer alıyor. 

Alanyaspor ise ilk 6 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı ve 9 puana ulaştı. Akdeniz temsilcisi, ligde 9. sırada bulunuyor. 

İki takım arasındaki maç, 28 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da Alanya'daki Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak. 

Çaykur Rizespor'un Durumu

Çaykur Rizespor, ligde henüz istenen performansı gösteremedi. İlk 6 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan Karadeniz ekibi, 13. sırada yer alıyor ve 5 puan topladı.  Teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki Çaykur Rizespor, Alanyaspor maçında daha iyi bir sonuç almayı hedefliyor. 

Orta saha oyuncusu İbrahim Olawoyin, yeni bir takım oluşturduklarını ve maç maç daha da gelişeceklerini belirtti. Nijeryalı futbolcu, Alanyaspor karşısında iyi bir sonuç alacaklarına inandıklarını ifade etti. 

Alanyaspor'un Durumu

Ligde ilk 6 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Alanyaspor, 9 puan toplayarak 9. sırada yer alıyor.  Akdeniz temsilcisi, Çaykur Rizespor karşılaşmasında evinde iyi bir sonuç almak istiyor.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 7. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. İki takım da maçtan iyi bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.