Kazada 17 yaşındaki Yusuf Ziya Eraslan olay yerinde hayatını kaybetmiş, 18 yaşındaki arkadaşı M.H. ise ağır yaralanmış.

Kütahya'da 2 Otomobil, Kafa Kafaya Çarpıştı; 5 Yaralı Kütahya'da 2 Otomobil, Kafa Kafaya Çarpıştı; 5 Yaralı

Kaza, Çankırı-Kastamonu yolu Orhan Saka Spor Salonu önünde meydana gelmiş. Yusuf Ziya Ersan ve M.H.'nin içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarpmış ve takla atmış. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilmiş.

Yusuf Ziya Ersan'ın kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlenmiş, ağır yaralanan M.H. ise ambulansla Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış. M.H.'nin durumunun ağır olduğu bildirilmiş.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı ifade edilmiş. Soruşturma neticesinde kaza nedenleri ve detayları ortaya çıkarılacaktır. Ancak bu aşamada eldeki bilgilere göre, lise öğrencisi iki arkadaşın kontrolü kaybederek kaza yaptıkları ve bunun sonucunda 17 yaşındaki Yusuf Ziya Eraslan'ın hayatını kaybettiği, 18 yaşındaki M.H.'nin ise ağır yaralandığı anlaşılmaktadır.

Bu tür kazalar, özellikle genç sürücüler söz konusu olduğunda, oldukça üzücü sonuçlar doğurabilmektedir. Kaza nedenleri ve sürücülerin durumu ile ilgili daha ayrıntılı bilgilerin soruşturma sonuçlarının açıklanmasıyla ortaya çıkması bekleniyor.

Kaynak: DHA