GÜNDEM

Canik'ten Tüm Öğrencilere Burs: Başvurular Devam Ediyor

Canik Belediyesi, üniversiteyi kazanan tüm öğrencilere burs desteği sağlıyor.

Abone Ol

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eğitime yönelik projeleriyle öğrencilerin ve ailelerinin yanında olmaya devam ettiğini belirtti. Bu yıl, ilçede ilk defa üniversiteyi kazanan öğrencilere burs verileceğini açıklayan Başkan Sandıkçı, "İlçemizde üniversiteyi ilk kez kazanan tüm öğrencilere burs vereceğiz" dedi.

Eğitime Destek Projeleri Devam Ediyor

Canik'te eğitime yönelik yatırımları sürdüren Başkan Sandıkçı, üniversite öğrencilerine yönelik burs başvurularının devam ettiğini ifade etti. Başkan Sandıkçı, "Bu yıl da geleneğimizi sürdürüyor, üniversiteyi ilk kez kazanan öğrencilere burs desteği sağlıyoruz. Eğitim hayatına katkıda bulunarak ailelerimizin ekonomik yüklerini hafifletmeyi amaçlıyoruz. Eğitime yönelik yeni projelerimizle ilçemize katkıda bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Öğrencilere Yönelik Destekler Artıyor

Başkan İbrahim Sandıkçı, üniversite öğrencilerine elektrik, su, doğal gaz faturalarını karşılama, TEKNOFEST ve TÜBİTAK projelerine destek, KPSS, YKS, LGS sınav ücretleri desteği ve ücretsiz kurslar gibi birçok eğitim desteği sağladıklarını belirtti. Eğitim dostu belediye olarak, öğrenciler için çeşitli projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurguladı. Burs desteğine başvuran öğrenciler ve aileleri, Canik Belediyesi'nin verdiği desteğe teşekkür etti.

Başvuru İçin Son Gün 20 Eylül

Canik Belediyesi'nin üniversiteyi kazanan öğrencilere sağlayacağı burs desteği için başvurular 20 Eylül 2024 Cuma günü saat 17.00'ye kadar kabul edilecek. Başvurular, Canik Belediyesi Hizmet Binası zemin katta bulunan Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nden yapılabilir. Öğrenciler, öğrenci belgesi ve T.C. Kimlik Kartı fotokopisi ile başvurularını gerçekleştirebiliyor.