Hayvanat Bahçesinin Yeni Üyesi Yavru Kanguruya, Kendisini İlk Görüntüleyen Muhabirin Adı Verildi Hayvanat Bahçesinin Yeni Üyesi Yavru Kanguruya, Kendisini İlk Görüntüleyen Muhabirin Adı Verildi

Efe G., olayın amacının Hani Kasım'ı öldürmek olmadığını vurguladı.

Olay, saat 01.00 sularında Sinanbey Mahallesi'nde gerçekleşti. Efe G. ve Hani Kasım arasında çıkan tartışma, çevredeki arkadaşlarının da müdahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Efe G., yanında taşıdığı bıçakla Hani Kasım'ı yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Hani Kasım, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, 12 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Kasım, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan Efe G., ve arkadaşları Doğukan K. (18), Doğukan S. (18), Deniz D. (18) ve Talha T. (18), ile kavgaya karışan Suriye uyruklu Halep E. (22) polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde Efe G., "Onlar arasında bir kavga çıktı. Biz de müdahale etmeye çalıştık. Hani Kasım sopa ile saldırınca kendimi korumak zorunda kaldım. Olayın ardından hemen teslim oldum ve amacım onu öldürmek değildi" şeklinde konuştu.

Efe G., 4 arkadaşı ve kavgaya karışan Halep E., sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA