GÜNDEM

Bursa'da İki Otomobil Çarpıştı: 12 Kişi Yaralandı

Bursa Karacabey`de meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve kazada 6'sı çocuk olmak üzere toplam 12 kişi yaralandı.

Abone Ol

Kaza, saat 10.00 civarında Bursa-Çanakkale kara yolunun 92’nci kilometresinde yaşandı. Karacabey'den Bandırma yönüne gitmekte olan Bigem S. (55) idaresindeki otomobile, kavşaktan Çavuşköy yönüne dönüş yapmak isteyen Kenan Ö. (37) tarafından kullanılan 17 SN 440 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da yol kenarına savruldu.

Kazada, sürücüler ve araçlardaki diğer yolcular yaralandı. Yaralılar arasında 34 ECR 085 plakalı otomobildeki Meltem S. (49) ile diğer araçtaki Gonca A. (34), Gülper Ö. (39), Muhammet Kayra Ö. (12), Simge Ö. (8), Umay A. (8), Mete Yaşar A. (5), Ecrin Ö. (8), Sena Ö. (29) ve Mehmet Ö. (11) bulunuyor.

Olay yerine ihbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan yaralıları çıkardı. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulanslarla Karacabey ve Bandırma devlet hastanelerine kaldırıldılar. Yaralıların sağlık durumlarının genel olarak iyi olduğu bildirildi.

Güvenlik önlemleri alındıktan sonra, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.