İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, AK Parti İstanbul Milletvekili ve müzisyen Yücel Arzen sahne aldı.

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Kültür merkezinde gerçekleştirilen konser, Burdur'un önemli isimlerini bir araya getirdi. Vali Türker Öksüz, Garnizon Komutanı Albay Şengezer Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Engin Hatipoğlu, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve birçok vatandaş etkinliğe katıldı.

Konserde Yücel Arzen, sevilen şarkılarını seslendirerek dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Etkinlikte Vali Öksüz, Arzen’e bir hediye takdim ederek, "Bu gurur ve onur günümüzde verdiği konserle coşkumuzu artıran, müzik ziyafetiyle bizleri mutlu eden Yücel Arzen ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA