Olayın Detayları

Olay, 3 Eylül akşamı saat 19.00 sıralarında Gölhisar ilçesi Konak Mahallesi'nde gerçekleşti. Metin Kızıllı, alacak anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı Ramazan Tin ve oğlu Muharrem Tin’e pompalı tüfekle ateş açtıktan sonra kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Ramazan Tin'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, Muharrem Tin, ilk müdahalenin ardından ambulansla Gölhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tedaviye rağmen Muharrem Tin de hayatını kaybetti. Cenazeler, gerekli işlemlerinin ardından defnedildi.

Şüphelinin Tutuklanması

Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi

Olay sonrası otomobiliyle Burdur yönüne kaçan Metin Kızıllı, Tefenni ilçesinde polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kızıllı, 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Kızıllı, ifadesinde, “Alacağım vardı, ödemediler. Canıma tak etti. Olayı gerçekleştirdim. Pişmanım” dedi.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, Metin Kızıllı'nın tüfekle baba ve oğula doğru koştuğu, önce Ramazan Tin’e, ardından oğlu Muharrem Tin’e ateş ettiği ve sonrasında otomobiline binip olay yerinden uzaklaştığı anlar yer aldı.

Kaynak: DHA