SPOR

Bucaspor 1928 Deplasmanda Somaspor ile Karşılaşacak

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezona 4'er puanla başlayan iki Ege takımı Somaspor ve Bucaspor 1928, yarın Soma Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Abone Ol

Maç saat 16.30'da başlayacak ve Taner Tuncer tarafından yönetilecek.

Ev sahibi Somaspor'un teknik direktörü Erman Güraçar, zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını vurgulayarak, "Bu sezon her iki takımın da hedefi üst sıralarda yer almak. Kendi sahamızda kayıp yaşamak istemiyoruz," şeklinde konuştu.

Bucaspor 1928'in deneyimli teknik direktörü Uğur Balcıoğlu ise, Soma'ya 3 puan için geldiklerini belirterek, "Rakibimizi iyi analiz ettik. Kolay bir deplasman maçı olmayacak ama galibiyete yürekten inanıyoruz," dedi.

Arda Usluoğlu Süper Lig'e Geçiş Yaptı

Bucaspor 1928'in altyapısından yetişip dikkatleri üzerine çeken 17 yaşındaki forvet Arda Usluoğlu, Süper Lig'e transfer oldu. Galatasaray ile de adı anılan genç oyuncu, Alanyaspor ile sözleşme imzaladı. Temmuz ayında Buca yönetimiyle transfer görüşmeleri yapan Alanyaspor, Arda'nın bonservisini alarak 3 yıllık bir sözleşme imzaladı.

2021-2022 sezonunda profesyonel kariyerine adım atan Arda, geçtiğimiz sezon Bucaspor 1928 formasıyla 26 maçta 4 gol atmıştı. Bu sezon da ilk 3 maçta sahaya çıkan genç oyuncu, toplamda 126 dakika süre aldı.