SPOR

Bucak Belediye Oğuzhanspor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki İlk Maçı

Burdur'un Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grubu'nda mücadele edecek Bucak Belediye Oğuzhanspor, bu sezon kadrosunu 19 yeni futbolcu ile güçlendirdi.

Abone Ol

Takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Denizli Spor ile oynayacağı 1. eleme turu maçıyla sezonu başlatacak.

Bucak Belediye Oğuzhanspor, 7. Grubu'nda mücadele ederken, Burdur'u temsil etme görevini üstleniyor. Bu sezon takımın teknik direktörlüğüne Onur Er, yardımcı antrenörlüğe Burak Emre Kayan ve kaleci antrenörlüğüne Ömer Çağlayan getirildi. Yeni teknik ekip altında, takım kadrosuna 19 futbolcu dahil edildi.

Teknik Direktör Onur Er, iyi bir kadro oluşturduklarını vurgulayarak, "19 yeni oyuncu transfer ederek güçlü bir takım kurduk. İki haftadır hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve Ziraat Türkiye Kupası maçını erken bir tarihte oynayacağımızı beklemiyorduk. Ancak, her maça olduğu gibi bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız. Kupa maçı, sezon için iyi bir hazırlık fırsatı olacak. Altyapıdan gelen 7-8 sporcu ve çeşitli kulüplerde başarılar elde etmiş tecrübeli 19 oyuncuyla kadromuzu güçlendirdik. Bucak ve Burdur'u BAL'da en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız" dedi.

Takım kaptanı Soner Ergencay ise, "Sezonu Ziraat Türkiye Kupası ile açıyoruz. Takım olarak iki haftadır hazırlık yapıyoruz. İlk maçımızı Denizli Spor ile oynayacağız ve bu maçı kazanarak lige odaklanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.