BSH Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Gelişen Pazarlar Bölgesi CEO’su Gökhan Sığın, etkinlikle ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı: “Siemens ve Bosch markalarımızın yapay zekâ ve enerji verimliliği odaklı ürünleri ile marka vizyonumuzu yansıtıyoruz. Amacımız, yaşam kalitesini artırmak sadece ürünlerimizde değil, sunduğumuz hizmetlerde de kendini gösteriyor. Enerji verimliliği, bağlantılı cihazlar ve kişiselleştirme konularında öncü olmayı hedefliyoruz. Akıllı ev teknolojilerimizle her bireyin ihtiyacına uygun çözümler sunarak, evlerde konforu ve sürdürülebilirliği bir arada sağlamak istiyoruz” dedi.

BSH’nin açıklamasına göre, etkinlikte tanıtılan ürünler şu şekilde özetlendi:

Siemens markası, diamondProtect özellikli yeni ocaklar ve iQ500 inductionAir Plus davlumbaz entegreli indüksiyon ocakları ile dikkat çekti. Bu yeni materyal, sıcaklık kontrolü sunarak kolay bakım ve dayanıklılık sağlıyor. Home Connect uygulaması sayesinde kullanıcılar, ocaklarının kullanımı hakkında rehberlik alabiliyor.

Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu

Siemens iQ700 fırını, akıllı yemek tanıma özelliği ile 80 farklı yemek çeşidini otomatik olarak tanıyıp en uygun pişirme yöntemini ayarlayabiliyor. Ayrıca, Siemens fırınlarında kamera kontrolüyle pişirme seviyelerini kişiselleştirme imkanı bulunuyor. Siemens bulaşık makineleri ise intelligentProgram teknolojisi ile kullanıcı alışkanlıklarını öğrenerek uyum sağlıyor.

Yeni buzdolabı, günde 5 kilograma kadar buz üretebiliyor ve Avrupa pazarındaki en güçlü buz ve su sebiline sahip.

Serie 4 ve 6 fırınlar, 3DFry ve buhar fonksiyonları ile daha sağlıklı pişirme ve çeşitli mutfak işlemleri sunuyor.

Serie 6 ve 8 çamaşır makineleri, enerji, su, elektrik ve deterjan tasarrufu sağlarken, Bosch’un Serie 8 çamaşır makinesi WGB244AW0, A enerji sınıfından yüzde 50 daha fazla enerji verimliliği sunuyor. Yeni Bosch mikroplastik filtresi ise atık sulardaki mikroplastik seviyelerini neredeyse sıfıra indiriyor. Ayrıca, patentli MicroClean teknolojisine sahip Unlimited 10 kablosuz elektrikli süpürge, küçük toz parçacıklarını bile ortadan kaldırabiliyor ve dokunmatik TFT ekranı ile temizleme modları ve pil durumu hakkında tam kontrol imkânı sunuyor.

Kaynak: DHA