Olay sonrası otomobille kaçan Okan Paşalı, Kastamonu'nun Cide ilçesinde polis otosuna çarptıktan sonra yakalandı. Polis otosunda bulunan bir bekçi yaralanırken, Paşalı gözaltına alındı. Ahsen Nur Paşalı'nın olaydan 5 saat önce sosyal medya hesabından video çekerek yardım istediği belirlendi.

Olay, saat 18.00 civarında Amasra Kum Mahallesi Küçük Liman mevkisindeki terminalde gerçeklti. 7 yıllık evli ve 2 çocuk annesi olan Ahsen Nur Paşalı, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtı. Okan Paşalı, Ankara'da Ahsen Nur Paşalı'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ahsen Nur Paşalı, eşinin tehditlerinden dolayı Amasra'da çalışan ablasının yanına sığındı. Okan Paşalı, eşinin Amasra'da olduğunu öğrenince, Ankara'dan bir arkadaşını alarak otomobille Amasra'ya geldi. Yanında getirdiği pompalı tüfekle, yol kenarında yürüyen eşinin bacaklarına iki el ateş etti. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ahsen Nur Paşalı, ilk müdahalenin ardından Amasra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bacaklarında hafif sıyrıklar bulunan Paşalı, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kargo Minibüsü Hırsızlığı Olayı Kargo Minibüsü Hırsızlığı Olayı

Olay sonrası polis ekipleri, Okan Paşalı'nın Kastamonu'nun Cide ilçesine kaçtığını tespit etti. Cide ilçesi girişinde polis ekipleri, aracı durdurmaya çalıştı. Okan Paşalı, polis aracını fark edince ters şeride girerek çarptı. Kazanın ardından Okan Paşalı ve yanındaki kişi hafif yaralı olarak gözaltına alındı. Polis otosundaki bir bekçi ise Cide Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ahsen Nur Paşalı'nın olaydan 5 saat önce sosyal medya hesabında yayınladığı videoda, eşinin kendisine sürekli tehdit mesajları gönderdiğini ve ölümle tehdit ettiğini söylediği görüldü. Videoda, "Eşim bana sürekli tehdit mesajları atıyor. Beni öldüreceğini söylüyor, hatta kolumdan ve bacağımdan birini alacağını belirtiyor. Ben haberlere konu olmak istemiyorum, ölmek istemiyorum. İki çocuğum var ve çocuklarım babalarının bana şiddet uyguladığına tanık oldular. Evime dönmek istiyorum ama dönemiyorum" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: DHA