Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, bu tür etkinliklerin çocuk ve gençlerin mutfak becerilerini geliştirdiğini ve keyifli zaman geçirmelerini sağladığını belirtti. Başkan Eşki, “Bu etkinlikler, gençlerin yaratıcılıklarını artırırken yeni hobiler edinmelerine de olanak tanıyor. Çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik bu tür destekleyici etkinlikleri sürdüreceğiz” dedi.

Bornova Belediyesi Mutfak Atölyesi tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklar, pizza hamurunun hazırlanışını ve malzemeleri tanımayı öğrendi. Etkinlik sırasında en eğlenceli bölüm, çocukların kendi pizzalarını kişisel tercihlerine göre süslemesi oldu. Pişirilen pizzalar, minik şefler tarafından keyifle tüketildi.

Etkinliğin ardından, gençler için de bir fırsat sunuldu. 12-24 yaş arası katılımcılar için düzenlenecek Genç Şefler Atölyesi'nde, 'Konuşan Pastalar' yapımı öğretilecek. Bu atölyeye katılmak isteyenler 19 Ağustos'a kadar kayıt yaptırabilecekler. Kayıt için 0232 999 29 29 numaralı telefondan 6200, 6201, 6202 ve 6203 dahili hatlarına başvurulabilir.

McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması

Kaynak: DHA