GÜNDEM

Bolu Valisi Olarak Atanan Abdulaziz Aydın Törenle Karşılandı

Abdulaziz Aydın atandığı yeni görev olarak Bolu Valiliği'ne törenle karşılandı.

Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle daha önce Ümraniye Kaymakamlığı görevinden Bolu Valiliği'ne getirilen Aydın, yeni görevi için Bolu'ya gelerek valilik binası önünde düzenlenen törenle karşılandı. 

Törende Vali Aydın'a çiçek hediye edildi ve tören mangasını selamladı.  Daha sonra valilik özel defterini imzalayan Aydın, burada yaptığı konuşmada hizmetlerinde vatandaşlarla iş birliği içinde olacaklarını belirtti.  Aydın, "Görev sürem içerisinde Bolu'nun huzuru, güvenliği ve esenliğinin sağlanması öncülüğümüz olacaktır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla vatandaşlarımız ile aramızda hiçbir engel olmadan kapımız ve gönlümüz açık bir şekilde sorunların çözülmesi ve sıkıntıların giderilmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Gelecek nesillere daha yaşanabilir güzel bir Bolu bırakmak için yoğun bir çaba içerisinde olacağız" dedi. 

Böylece Abdulaziz Aydın, Bolu Valisi olarak görevine resmen başlamış oldu. Törenle karşılanması, yeni görevinde kendisine başarılar dileyen yetkililerin ve vatandaşların desteğini göstermektedir. Aydın'ın konuşmasından da anlaşıldığı üzere, Bolu'nun huzur, güvenlik ve refahı için çalışacağını ve vatandaşlarla yakın iş birliği içinde olacağını vurgulamıştır.