GÜNDEM

Bodrum Mumcular'da Büyük Temizlik Harekatı

Muğla Bodrum`da, Bodrum Belediyesi ekipleri Mumcular Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı.

Abone Ol

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'nin talimatıyla gerçekleştirilen bu temizlik çalışmasında, cadde ve sokaklarda detaylı ot temizliği, atık kaldırma, yıkama, süpürme ve ağaç-çalı budama işlemleri yapıldı.

Temizlik operasyonu, 70 personel ve 12 araç ile yürütüldü. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından koordine edilen bu geniş çaplı temizlik çalışmasına, Destek Hizmetleri, Zabıta, Kültür ve Sosyal İşler, Fen İşleri, Veteriner İşleri, Tarımsal Hizmetler, Plan ve Proje müdürlüklerinden görevli personel ile Gölbaşı Mahalle Muhtarı Toprak Bakar ve Karaova Mahalle Muhtarı Muhammet Karademir de destek verdi.

Çalışmalar sırasında cadde ve sokaklarda ot temizliği yapıldı, atıklar toplandı, yollar yıkandı ve süpürüldü. Ayrıca yola taşan ağaç ve çalılar budandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler de kendi sorumluluk alanlarında temizlik faaliyetlerini sürdürdü. Seferberlik boyunca toplanan 3 bin 485 kilogram atık, Bodrum Belediyesi Birinci Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne gönderildi. Temizlik seferberliği, plan doğrultusunda diğer mahallelerde de devam edecek.