Henüz bu sezon Süper Lig'de forma şansı bulamayan 24 yaşındaki Imeri'nin, 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Batman Petrolspor ile görüştüğü öğrenildi. Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te doğan ve Türk vatandaşlığı da bulunan Imeri'nin alt liglerde oynamasına engel bulunmadığı bildirildi.

Kürek Sporcusu Ali Rıza Bilal, Antarktika'ya Çıkmaya Hazırlanıyor Kürek Sporcusu Ali Rıza Bilal, Antarktika'ya Çıkmaya Hazırlanıyor

Futbol kariyerine Kuzey Makedonya'nın Shkupi takımında başlayan Imeri, ardından Shkendija 79 ekibinde oynadı. 2020-2021 sezonunda Antalyaspor'a transfer olduktan sonra, bir sezon sonra Bodrum Futbol Kulübü'ne geçti. Geçtiğimiz sezon Bodrum FK'da 19 maçta görev alarak 501 dakika süre aldı ve yeşil-beyazlı takımın Süper Lig'e yükselmesinde önemli rol oynadı.

Manisa FK İle Beraberlik

Bodrum FK, milli maçlar nedeniyle sezona verilen arada 1'inci Lig temsilcisi Manisa FK ile bir hazırlık maçı oynadı. Bodrum İlçe Stadı'ndaki maçta Bodrum FK'nın gollerini Kenan Özer kaydetti. Manisa FK'da ise Ramirez ve Wriedt fileleri havalandırdı. Maç, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

Kaynak: DHA