SPOR

Bodrum FK Seri Arayacak

Bodrum Futbol Kulübü, Süper Lig'de son hafta Hatayspor'u 1-0 yenerek düşme hattından çıkmayı başardı ve 6 puana ulaştı.

Abone Ol

Kulüp, 7. haftada evinde oynayacağı Adana Demirspor maçına iddialı bir şekilde hazırlanıyor. 

Teknik Direktör İsmet Taşdemir, takımının seriyi yakalamayı ve 2'de 2 yapma şansına erişmeyi hedeflediğini belirtti. Adana Demirspor'un geçen sezondan bu yana güç kaybettiğini ancak rakibe büyük saygı duyduklarını ifade eden Taşdemir, "Rakibin teknik direktörü değişti. Muhtemelen yeni hocayla veya mevcut olan hocalardan bir tanesiyle yola devam edeceklerdir. Adana Demirspor'un kadrosuna baktığımız zaman geçen sene o iyi olan kadronun içinde bulunmuş 6 oyuncusu var. Kiralık verdikleri oyuncuları da geri geldi. Dolayısıyla hiçbir zaman yabana atılacak bir takım değil" dedi. 

Adana Demirspor'un dış sahada etkili bir takım olduğunu da vurgulayan İsmet Taşdemir, "Adana Demirspor deplasmanda oynadığı maçlar genellikle başarılı geçiyor. Biz de buna dikkat etmek zorundayız. Ancak biz kendi sahamızda oynayacağız ve bu avantajı sonuna kadar değerlendirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Bodrum FK, Adana Demirspor karşısında seriyi yakalama ve düşme hattından tamamen kurtulma hedefinde. Teknik Direktör Taşdemir, rakip takımın gücünün farkında olmakla birlikte kendi takımına güvendiklerini belirtti. Yeşil-beyazlılar, evlerindeki maçta avantajlarını kullanarak seriyi yakalamak ve ligde konumlarını güçlendirmek istiyor.