Teknik Direktör İsmet Taşdemir, büyük bir camiaya karşı ilk kez oynayacaklarını ve Fenerbahçe'nin çok yetenekli ve kaliteli bir takım olduğunu vurguladı. 

Bodrum FK, sezonda şimdiye kadar iç sahada Çaykur Rizespor karşısında son dakikada kaybettiği maçı da değerlendirdi. Teknik Direktör Taşdemir, bu maçta yaşanan üzüntüyü dile getirirken, oyuncularının Fenerbahçe maçına iyi hazırlandığını belirtti. 

Soner Aydoğdu: Kasımpaşa Karşısında 3 Puan Almak İstiyoruz Soner Aydoğdu: Kasımpaşa Karşısında 3 Puan Almak İstiyoruz

Takımdaki önemli isimlerden Gökdeniz Bayrakdar da, geçirdiği sakatlıktan tamamen iyileştiğini ve Fenerbahçe maçına hazır olduklarını söyledi. Ayrıca takımda Cenk'in de iyileştiği ve Seferi'nin cezasının sona erdiği bilgisini paylaştı. 

Bodrum FK, ilk kez Fenerbahçe gibi köklü ve başarılı bir takımla karşı karşıya gelecek olması sebebiyle büyük bir heyecan yaşıyor. Teknik direktör Taşdemir, Fenerbahçe'nin çok yetenekli ve kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu belirtirken, kendi takımlarının da kendilerine göre hazırlıklarını sürdürdüğünü dile getirdi. 

Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Bodrum FK maçı 30 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Bodrum FK, ilk kez karşılaşacağı Fenerbahçe'ye karşı iyi bir performans sergileyerek puan almayı hedefliyor.

Kaynak: DHA