Bornova 1877'nin Liderlik Keyfi Bornova 1877'nin Liderlik Keyfi

Bu galibiyetle birlikte Bodrum FK, Süper Lig tarihindeki ilk seri galibiyetini de gerçekleştirmiş oldu.

Önceki hafta deplasmanda Hatayspor'u tek golle geçen yeşil-beyazlılar, Adana Demirspor maçında da yeni transferleri Puşkaş  ve Seferi'nin golleriyle rakiplerini rahat bir oyunla mağlup etmeyi başardı. 

Teknik Direktör İsmet Taşdemir, takımın yavaş yavaş Süper Lig'e alıştığını ve ilkleri yaşadıklarını belirtti. Taşdemir, "Geçen hafta ilk deplasman galibiyetini almıştık. Adana Demirspor maçını kazanırsak çok şeyler kazanacağımızı biliyorduk. Bu sezon bizim için her şey bir ilk. İki hafta üst üste galibiyetimiz de bir ilk oldu." dedi. 

Maç genelinde Bodrum FK'nın üstün olduğu bir karşılaşma oynanmış. Rakibi Adana Demirspor, maçın belli dönemlerinde üstünlüğü ele almış olsa da, Bodrum Futbol Kulübü oyuncularının maçı kazanmayı bildikleri vurgulandı. Taşdemir, "Oyunun belli dönemlerinde rakibimiz üstünlüğü ele aldı. Ancak genelinde bizim üstün olduğumuz bir maç oynadık. Çok güzel goller atıldı, oyuncularım maçı kazanmayı bildi." ifadelerini kullandı. 

Ege ekibi, bu galibiyetle birlikte 9 puana ulaşarak üst sıralara tırmanmayı başardı. Bodrum Futbol Kulübü, Süper Lig'deki ilk seri galibiyetini elde ederek önemli bir başarıya imza attı ve takımın yavaş yavaş ligde kendine yer edinmeye başladığı görülüyor.

Kaynak: DHA