Takımın kalecisi Sousa, stoper Ali Aytemur ve orta saha oyuncusu Cenk Şen, Süper Lig'in ilk 6 haftasında tüm maçlarda ilk 11'de oynayıp 90 dakika süre aldı. Bu 3 oyuncu da hiçbir maçta oyundan çıkarılmadı ve 540'ar dakika sahada kaldı. 

Ganalı orta saha oyuncusu Musah Mohammed de Bodrum FK'nın vazgeçilmezleri arasında yer aldı. 22 yaşındaki futbolcu, teknik direktör İsmet Taşdemir'in 6 maçtaki tüm kadrolarında yer aldı ve 505 dakika süre aldı. 

Takımın diğer önemli isimleri de ilk 11'de düzenli oynama şansı buldu. Gökdeniz Bayrakdar 6 maçta 488 dakika, takım kaptanı sağ bek Üzeyir 5 maçta 437 dakika, orta saha oyuncusu Samet ise 5 maçta 288 dakika görev yaptı. 

Bodrum FK'nın yeni transferlerinden en çok süre alan oyuncular hakkında detaylı bilgi verilmemiş olsa da, geçen sezondan kalan ana kadronun büyük ölçüde korunmasının takımın istikrarına katkı sağladığı anlaşılıyor. 

Beşiktaş, Ajax Maçı Hazırlıklarına Başladı Beşiktaş, Ajax Maçı Hazırlıklarına Başladı

Süper Lig'in ilk 6 haftasında Hatayspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönen Bodrum FK, böylece düşme hattından kurtularak puan cetvelinde daha yukarılara tırmanmayı başardı. Ana kadronun büyük bölümünü koruyan kulübün, sezon boyunca istikrarlı bir performans sergilemesi bekleniyor.

Kaynak: DHA