SPOR

Beşiktaş, Olympique Lyon Maçı Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Olympique Lyon maçının hazırlıklarına başladı.

Abone Ol

Takım, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklara başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıyla başladı. 

Antrenman, pas çalışması ve 5'e 2 ile ısınma koşularıyla başladı ve minyatür kale ve dar alanda oynanan çift kale maçlarla sona erdi. 

Öte yandan Konyaspor maçında forma giyen futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. 

Siyah-beyazlı ekip, yarın saat 10.30'da ilk 15 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla Olympique Lyon maçı hazırlıklarını tamamlayacak. 

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü hafta maçında deplasmanda Olympique Lyon ile karşılaşacak. Bu önemli maçın hazırlıklarına başlayan ekip, teknik direktör Van Bronckhorst öncülüğünde çalışmalara yoğun bir şekilde devam edecek. Özellikle Konyaspor maçında forma giyen futbolcuların rejenerasyon çalışması yapması, yorgunlukların giderilmesi ve yeni maça en iyi şekilde hazırlanmaları açısından önemli. 

Sonuç olarak, Beşiktaş, Olympique Lyon maçının hazırlıklarına başladı ve teknik direktör Van Bronckhorst eşliğinde yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Maça en iyi şekilde hazırlanmak için ellerinden geleni yapacaklar.