Beşiktaş, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman yaptı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki antrenmanda, kondisyon ve taktik çalışmaları yapıldı. 

Petkimspor Şampiyonlar Ligi İçin Son Virajda Petkimspor Şampiyonlar Ligi İçin Son Virajda

Isınma koşuları ve 5'e 2 çalışmasıyla başlayan idman, pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktiksel çift kale maçla sona erdi. 

Siyah-beyazlılar, Eyüpspor maçının hazırlıklarını, yarın saat 10.45'te basına kapalı yapacakları antrenmanla tamamlayacak. 

Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında 22 Eylül Cumartesi günü Eyüpspor'u konuk edecek. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. 

Beşiktaş, sezonun ilk 5 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Puanı 10 olan siyah-beyazlılar, ligde 4. sırada yer alıyor. 

Eyüpspor ise sezonun ilk 5 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Puanı 7 olan Eyüpspor, ligde 8. sırada bulunuyor. 

İki takım arasındaki maç, Beşiktaş'ın Eyüpspor sahasında oynayacağı ilk lig maçı olacak. Daha önce 2021-22 sezonu Türkiye Kupası 5. Tur'da karşılaşan iki takım, kupada Beşiktaş'ın 3-0 galibiyetiyle sonuçlanmıştı. 

Beşiktaş, Eyüpspor maçına güçlü bir kadroyla çıkmayı planlıyor. Siyah-beyazlılarda, son maçta sakatlanan Rıdvan Yılmaz'ın durumu takip ediliyor. 

Öte yandan, Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki temsilcisi olduğu UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele vereceği unutulmamalı. Siyah-beyazlılar, 6 Ekim Perşembe günü Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

Sonuç olarak, Beşiktaş Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Van Bronckhorst öncülüğündeki antrenmanlarla, takımını maça en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Ligin 6. haftasında oynanacak bu kritik karşılaşma, iki takımın da puan durumunu etkileyebilir.

Kaynak: DHA