Maç, yarın akşam saat 21.45’te Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak ve hakem Mehmet Türkmen tarafından yönetilecek.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni Van Bronckhorst'un, Samsunspor karşısında kazanan kadroyu büyük ihtimalle koruyacağı belirtiliyor. Samsunspor maçında sakatlanan Paulista, dün itibariyle idmana geri döndü ve oynayabilecek durumda. Ancak riske girmemek için stoper hattında Necip ile Colley ikilisinin oynaması da olasılıklar arasında. Eşi doğum yapacağı için izinli olan Masuaku'nun yerine Emrecan Terzi'nin 11'de yer alması bekleniyor. Sağ bekte ise Svensson görev alacak.

Beşiktaş’ın orta sahası Al Musrati ve Gedson ikilisinden oluşurken, hücum hattında sağda Rashica, on numarada Rafa Silva, solda Semih Kılıçsoy ve ileri uçta Ciro Immobile yer alacak.

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı’dan 'Play-Off' İddiası Adanaspor Başkanı Asil Bostancı’dan 'Play-Off' İddiası

Statta Yenileme Çalışmaları Tamamlanmak Üzere

Beşiktaş, lig sezonu bitiminde başladığı stadyum yenileme çalışmalarında sona yaklaşıyor. Tesislerden sorumlu yönetici Çağlayan Tuğal liderliğindeki ekip, stat zeminini tamamen yenileyip hibrit çime dönüştürdü. Ayrıca, yıpranmış koltuklar yenilendi, merdiven boşlukları boyandı ve çatının membranları değiştirildi. Statta bulunan Atatürk resmi ve kulüp arması da yenilenerek güncellendi.

Kaynak: DHA