SPOR

Beşiktaş 2'nci Başkanı Yücel’den Maccabi Tel Aviv Maçı Açıklaması

Beşiktaş Kulübü 2'nci Başkanı Hüseyin Yücel, Çanakkale'de gerçekleştirdiği ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Yücel, UEFA Avrupa Ligi'nde 28 Kasım'da oynayacakları Maccabi Tel Aviv maçı hakkında, "İsrail temsilcisinin maçın tarafsız sahada oynanması için herhangi bir başvurusu olmadı. Bizim dik duruşumuz sayesinde bu konuda FIFA'ya bir başvuru yapılmadı. Yüzde 99 ihtimalle maç İstanbul'da yapılacak ve Maccabi Tel Aviv'i burada misafir edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yücel, Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret ederek, "Derneklerimiz Beşiktaş'ı illerimizde en iyi şekilde temsil ediyor. Bu bağlamda derneklerin faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Bugün de Çanakkale'de olmak bizim için büyük bir mutluluk. Ayrıca Pazar günü oynayacağımız Trabzonspor maçını kazanarak Beşiktaş camiasına güzel bir hediye vermek istiyoruz" dedi.

Maccabi Tel Aviv maçıyla ilgili tarafsız saha tartışmalarını değerlendiren Yücel, İsrail takımının UEFA'ya başvuruda bulunmadığını ve basında çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu belirtti. Ayrıca, takımın transfer durumu hakkında bilgi veren Yücel, şu ana kadar 36 oyuncuyla yollarını ayırdıklarını ve yeni takviyeler yaptıklarını ifade etti. Yücel, Daniel Amartey ile görüşmelerin devam ettiğini ve transfer dönemi kapanmadan anlaşmayı umduklarını belirtti.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar da, Çanakkale'de yeniden bulunmaktan memnuniyet duyduğunu, geçmişte burada geçirdiği zamanı ve Beşiktaşlılarla olan buluşmalarını keyifli bulduğunu belirtti. Uçar, Hüseyin Yücel’e gezide kendisine eşlik ettiği için teşekkür etti ve sezonun geri kalanında başarılı olmayı umut ettiklerini söyledi.