Korel, dizinin karakterine uygun olarak sarı saçlarını kahverengiye boyatarak imajını değiştirdi ve bu değişikliği sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Takipçilerinden olumlu geri dönüşler alan Korel, projeye olan heyecanını dile getirdi.

Ünlü oyuncu, ‘Binbir Gece’ ve ‘Vatanım Sensin’ gibi başarılı Türk dizilerinin başrol oyuncusu olarak tanınıyor. 'Annem Ankara' dizisi için Londra’dan Türkiye’ye dönen Korel, ‘Zuhal Angigün’ karakterini canlandıracak. Zuhal’in hikayesi, 1990’ların Ankara’sında, üç çocuğuyla mücadele eden bir annenin öyküsünü anlatıyor. Korel, dizide ‘Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi’ temasıyla gerçek bir hayat hikayesini ekranlara taşıyacak.

Dizinin senaryosunu Başak Angigün yazarken, yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturacak. Korel’in yanı sıra dizide Mehmet Günsür de başrol oynayacak. ‘Annem Ankara’nın güçlü oyuncu kadrosunda; Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Fatma Toptaş, Dilek Çelebi, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Hakan Akın ve Celile Toyon gibi isimler de yer alacak.

‘Annem Ankara’, yeni sezonunda Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Ankara'da Akraba Kavgası: 2 Ölü, 4 Yaralı Ankara'da Akraba Kavgası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Kaynak: DHA