ERBAA HABER

Beden Eğitimi Öğretmeni Hacı Fatma Uslu Ortaokulu’na Bin Kitaplı Kütüphane Kazandırdı

Hacı Fatma Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Zülfikar Akçay, topladığı yardımlar sayesinde okuluna bin kitaplı bir kütüphane kazandırdı.

Abone Ol

Akçay, kütüphanenin okulda eksik olan en önemli unsurlardan birini tamamladığı için büyük bir gurur yaşadığını ifade etti.

Projenin hayata geçirilmesinde destek olan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Erek Mahallesi Muhtarı Hasan Şahin ve Türkçe öğretmeni Burhan Şahin’e teşekkür eden Akçay, "Bana maddi destek sağlayan dostlarıma ve öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum," dedi. Ayrıca, “Okuyan aydın nesiller yetiştirmek adına başlattığım kütüphane oluşturma gayretime, evde kullanılmayan ilk ve ortaokul seviyesindeki kitap desteklerinizi bekliyorum,” çağrısında bulundu.

Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan ise, "Hacı Fatma Uslu Ortaokulu’na bin kitaplık kütüphane yapılmasında emeği geçen Zülfikar Akçay’a böyle bir proje imza attığı için mutluyuz. Çalışmalarında başarılar diliyorum," şeklinde konuştu.

Bu girişim, bilginin, kültürün ve hayal gücünün okulda bir yuva bulmasını sağlaması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.