GÜNDEM

Bayraklı'da Üçüncü Kent Lokantası Açıldı

Bayraklı Belediyesi, vatandaşların uygun fiyatlı ve sağlıklı yemeklere ulaşmasını sağlamak amacıyla kent lokantaları projesi kapsamında bir yenisini daha hayata geçirdi.

Abone Ol

Bayraklı ilçesindeki üçüncü kent lokantası, Cengizhan Mahallesi'ndeki Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Rekreasyon Alanı içinde yer alan kafede açıldı.  Daha önce Soğukkuyu Mahallesi Ali Dinçer Parkı ve Mansuroğlu Mahallesi'ndeki 100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nda hizmete giren kent lokantaları, vatandaşlara uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek seçenekleri sunmaya devam ediyor. 

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, kent lokantalarının açılmasının seçim döneminde verdikleri bir vaat olduğunu belirterek, "Halkımıza uygun fiyatlarla sağlıklı yemekler sunmak ve onların yanında olmak için kent lokantalarımızın bir yenisini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

Kent lokantaları, hafta içi her gün saat 12.00 ile 14.00 arasında hizmet veriyor. Menüde, 4 çeşit yemekten oluşan etsiz seçenek 50 TL, etli menü ise 60 TL olarak belirlenmiş. Böylece Bayraklılılar, uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek seçeneklerine erişebilecek.

Bu projeyle Bayraklı Belediyesi, vatandaşların beslenme ihtiyaçlarına cevap vermeyi ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını desteklemeyi amaçlıyor.  Kent lokantaları, hem ekonomik hem de sağlıklı alternatifler sunarak Bayraklılıların hayatını kolaylaştıracak.