Tokat Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yürütülen projeyle, bölgedeki içme suyu altyapısı modernize ediliyor.

Başkan Yazıcıoğlu, yeni içme suyu hattının yaklaşık 1,5 kilometre uzunluğunda olduğunu belirterek, "Yeni içme suyu hattı tamamlandığında Kışlabağları sakinleri sağlıklı, temiz ve kesintisiz içme suyuna kavuşacak," dedi. Yazıcıoğlu, belediyecilik anlayışlarının sorunlara odaklanmak ve köklü çözümler üretmek olduğunu vurgulayarak, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren üretken belediyecilik anlayışımızla kentimizin sorunlarına aşkla odaklandık. Yıllardır çözüme kavuşturulamayan sorunların üzerine giderek, köklü değişimleri gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.

Yaklaşık 10 gündür devam eden çalışmalarda sona yaklaşıldığını ifade eden Başkan Yazıcıoğlu, "Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz kendi öz kaynaklarımızla tüm ekip ve ekipmanları kullanarak büyük bir özveriyle çalıştı. Kışlabağları bölgesindeki değerli hemşehrilerimiz için temiz ve kesintisiz içme suyu sağlanacak. Projemizin tamamlanması bölgemize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Yazıcıoğlu: “Ne Söz Verdiysek Yaptık, Yapmaya da Devam Edeceğiz” Başkan Yazıcıoğlu: “Ne Söz Verdiysek Yaptık, Yapmaya da Devam Edeceğiz”

Yeni içme suyu hattının tamamlanmasıyla Kışlabağları bölgesindeki su sorununa köklü bir çözüm getirilmiş olacak.

Kaynak: DHA