Başkan Tekin, sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak halkın sorunlarını ve ihtiyaçlarını bizzat yerinde dinlemek amacıyla, geçtiğimiz hafta sonu Yalmanlı, Koyuncu, Camuzcu, Serinevler, Kayışlı, Salmanbeyli, Dervişler, Mürseloğlu, Köylüoğlu, Çaputçu ve Karayusuflu mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde vatandaşların ve muhtarların taleplerini dikkatle not alan Başkan Tekin, mahalle sakinlerinin kendisini görmelerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Tekin, "Katılımcı sosyal-demokrat belediyecilik anlayışının temeli, vatandaşlarımızla sürekli iletişim içinde olmaktır. Bu nedenle Seyhan’ın her köşesine ulaşarak halkımızın taleplerini dinlemek bizim için son derece önemlidir. Seyhan geniş bir ilçe ve her alanını muhtarlarımızla birlikte ziyaret ederek sorunları ve ihtiyaçları yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. Hep birlikte, Seyhan’ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.

Eşit hizmet anlayışına da dikkat çeken Başkan Tekin, kırsal bölgelerdeki ziyaretlerinde şunları ifade etti: “Seyhan’ın en uzak köylerinden en merkezi mahallelerine kadar, tüm ilçemize eşit hizmet götürme kararlılığındayız. Hiçbir mahallemizi diğerlerinden ayırmadan, ihtiyaçları aciliyetine göre önceliklendireceğiz ve her birine gerekli hizmeti ulaştıracağız. Bu amaç doğrultusunda, muhtarlarımız ve halkımızla iş birliği içinde, planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seyhan’ı hep birlikte daha güzel bir ilçe haline getireceğiz.”

Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Kaynak: DHA