Yükseköğretim sınavlarında ve liselere giriş sınavında dereceler elde eden öğrenciler ve aileleri, Başkan Özyiğit tarafından altınla ödüllendirildi.

Hendek'te Makarna Fabrikasında Patlama: 1 Ölü, 30 Yaralı Hendek'te Makarna Fabrikasında Patlama: 1 Ölü, 30 Yaralı

Başkan Özyiğit, LGS’de tam puan alarak büyük bir başarıya imza atan Yavuz Selim Uysal ile YKS Temel Yeterlilik Testi’nde (TYT) Türkiye birincisi olan Süleyman Mete Genç, TYT Türkiye 58’incisi Şeyma Yonca, TYT Türkiye 66’ncısı İsmail Güven Gilik ve TYT Türkiye 85’incisi Arın Taylan Kara’yı makamında kabul etti. Başkan, öğrencilerle bire bir sohbet ederek, gelecek hedefleri ve başarıları hakkında konuştu.

Eğitim konusuna büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesi olarak erken çocukluk döneminden üniversite eğitimine kadar çeşitli projeler yürüttüklerini belirtti. Bu projeler arasında Erken Çocuk Gelişimi Projesi, iki Beceri Temelli Eğitim Merkezi, öğrenci yurtları, kütüphaneler, nakdi eğitim destekleri ve çeşitli kurslar yer alıyor. Başkan Özyiğit, “Yenişehir, bir eğitim kenti ve öğrenci kenti. Çocuklarımızın başarıları bizleri gururlandırıyor. Hep birlikte yürüttüğümüz çalışmaların meyvelerini görmek bizleri mutlu ediyor. Tüm çocuklarımızı, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Gelecekte de desteklerimiz devam edecek” dedi.

Öğrenciler ve aileleri ise Başkan Özyiğit’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular.

Kaynak: DHA