GÜNDEM

Başkan Önal’dan Arda’ya Doğum Günü Sürprizi

İzmir’in Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, İzmir yangınında evleri zarar gören Aydın ve Acer ailelerini kiralık konutlarında ziyaret etti.

Abone Ol

13 yaşına giren Hasan Arda Aydın için doğum günü pastasıyla sürpriz yaparak, ona bir bisiklet hediye etti.

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Doğançay, Onur ve Körfez mahallelerinde meydana gelen büyük yangının ardından evlerini kaybeden ailelere çeşitli yardımlarda bulunuyor. Bu yardımlar, barınma, gıda, kıyafet, ev eşyaları ve küçük ev aletlerini kapsıyor. Başkan Önal da bu süreçte aileleri ziyaret ederek, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinliyor.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Başkan Önal, yangında ayağı zarar gören ve tedavi sürecini tamamlayan 13 yaşındaki Arda’nın doğum gününü aileyle birlikte kutladı. Arda için özel bir doğum günü pastası getiren Başkan Önal, ayrıca bir bisiklet hediye etti. Başkan Önal, Arda ve ailesine, bir daha böyle acıların yaşanmaması ve mutlu bir gelecek diledi.

DAYANIŞMA MESAJI

Başkan Önal, yangının ilk anlarından itibaren bölgedeki yardımları sürdürdüklerini belirterek, “Evi zarar gören ailelerimize vatandaşlarımızın desteğiyle çeşitli yardımlar ulaştırıyoruz. Belediye olarak tüm kaynaklarımızı seferber ettik. Amacımız, benzer afetlerin bir daha yaşanmaması ve vatandaşlarımızın yaralarını sararak, dayanışmamızı güçlendirmektir” dedi.