GÜNDEM

Başkan Kozay'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliklerine Davet

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “30 Ağustos Zaferi, yok edilmek istenen bir milletin yeniden doğuşunun en önemli simgesidir” ifadesini kullandı.

Abone Ol

Başkan Kozay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milletimizin zorluklar içinde ordusuyla birleşerek büyük bir zafer kazandığını belirtti. Mesajında, bu zaferin ülkemizin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayan Kozay, “Bu büyük zafer, yok edilmeye çalışılan bir milletin yeniden doğuşunun ve özgürlüğe kavuşmasının simgesidir. 30 Ağustos’un arkasında, özgürlüğümüzü kazanmamızı sağlayan kahramanlarımızın fedakarlıkları bulunmaktadır. Cumhuriyetimizin temelini atan ve milletimize bağımsızlık kazandıran tüm kahramanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazandığımız bu zaferleri korumak ve daha ileriye taşımak hepimizin en büyük sorumluluğudur. Bu duygularla, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kozay’dan Coşkulu Bayram Etkinliği Daveti

Başkan Kozay, Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlıkların tamamlandığını duyurdu. “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, bayraklarla ve meşalelerle yapacağımız yürüyüş ve sonrasında düzenleyeceğimiz Yaşar konseri ile bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacağız” diyen Kozay, etkinlik detaylarını şu şekilde açıkladı: “30 Ağustos Cuma günü saat 19.30’da Turgut Özal Bulvarı Gökkuşağı Kavşağı’ndan başlayacak meşaleli yürüyüşümüz, Uğur Mumcu Bulvarı’ndaki konser alanına kadar sürecek. Etkinliğimizin sonunda Yaşar’ın vereceği muhteşem konserle bayram coşkumuzu zirveye taşıyacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu büyük günümüzde yanımızda olmaya ve coşkumuzu birlikte yaşamaya davet ediyorum” ifadeleri kullanıldı.