GÜNDEM

Başkan Kaya’dan, Amatör Spor Kulüplerine Müjde

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzonspor ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) işbirliğiyle düzenlenen amatör spor kulüplerine futbol topu dağıtım törenine katıldı.

Abone Ol

Törende Kaya, Ortahisar ilçesindeki amatör spor kulüplerinin lige katılım ücretlerini ödeyeceklerini müjdeledi.

Törene Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zeki Kurt, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Alpaslan Özdemir, eski millî futbolcu ve teknik direktör Ali Kemal Denizci ile amatör spor kulüplerinin temsilcileri de katıldı. Başkan Kaya, etkinliğin anlamını vurgulayarak, Trabzonspor’un geçtiğimiz günlerde vefat eden efsanevi başkanı Mustafa Şamil Ekinci’yi anarak konuşmasına başladı: “Şamil Ekinci Başkanımızı rahmetle anıyorum. Emeklerine sağlık, mekânı cennet olsun."

“Futbolun, Genel Anlamda Sporun Yanındayız”

Amatör spora her anlamda destek vereceklerini ifade eden Kaya, “Bugün Trabzonspor’un amatör spor kulüplerine yapacağı yardımlar için buradayız. Futbol topu dağıtımı yapılıyor ve amatör spor kulüplerimizin birçok ihtiyacı var. Bizler de Ortahisar Belediyesi olarak yanınızdayız. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutan, onların geleceklerini güzelleştirmeye yönelik tüm çabaların yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.

“Ekrem Başkan Çözer”

Kaya, amatör spor kulüplerinin lige katılım ücretlerinin önümüzdeki yıl Ortahisar Belediyesi tarafından karşılanacağını duyurdu. “Yetemediğimiz noktada İstanbul’da Trabzon’un evladı Ekrem İmamoğlu var. Ne ihtiyacınız olursa, biz çözemezsek Ekrem Başkan çözer” ifadesini kullandı.

“Trabzon, Bir Futbol Kentidir”

Trabzon’un bir futbol kenti olduğunu vurgulayan Kaya, “Türkiye’nin her yerinde her kulübünde mutlaka Trabzonlular vardır. Amatör spor kulüplerini destekleyip ayağa kaldırmayı istiyoruz. Ortahisar Belediyesi olarak emrinizdeyiz ve yanınızdayız” dedi.

Törenin sonunda amatör spor kulüplerine futbol topu dağıtımı gerçekleştirildi.