TBMM Başkanı Kurtulmuş, Mısır'ın Ankara Büyükelçisini Kabul Etti TBMM Başkanı Kurtulmuş, Mısır'ın Ankara Büyükelçisini Kabul Etti

CHP Adana Milletvekili Bilici’yi Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, İlçe Başkanı Caner Aydar ve partililer coşkuyla karşıladı.

Başkan Kadir Aydar: “Ceyhan’a İki Güçlü Temsilci”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Bilici’nin CHP’ye katılımından büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bugün Ceyhan’ın hem bir belediye başkanı hem de bir milletvekili oldu. Sayın Bilal Bilici’nin CHP’ye katılması, Ceyhan için büyük bir adım. Bilici ile birlikte halkımıza daha iyi hizmet etmeyi hedefliyoruz. Bilici’nin dünya görüşü ve Cumhuriyet değerlerine olan bağlılığı, bizimle örtüşüyor ve bu yolda birlikte çalışacağız. Bu dönemde kavganın sona erdiği, birleşme ve dayanışma dönemidir” şeklinde konuştu.

Aydar: “Bilici’nin Muhalefetten Katılımı Önemli”

Aydar, Bilici’nin iktidar nimetlerinden yararlanmak yerine mücadeleye devam etme kararının önemine de dikkat çekti. “Bilici, Atatürk’ün izinde yürüyerek mücadele etmeyi tercih etti. Bu onun doğru yolda olduğunu gösteriyor. 31 Mart 2024 seçimlerinde CHP çatısı altında toplanan herkes gibi, Bilici de önemli bir güç olacak” dedi.

Caner Aydar: “İlk Ziyaretimizi Ceyhan’a Yapması Bizleri Mutlu Etti”

CHP Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar, Bilici’nin ilk ilçe ziyaretini Ceyhan’a yapmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. “Bilici’nin CHP’ye katılması ve ilk olarak Ceyhan’a gelmesi, bizleri ve ilçe örgütümüzü çok sevindirdi. Ceyhanlı bir vekilimizin olması büyük bir sevinç kaynağı” diye konuştu.

Milletvekili Bilal Bilici: “Ceyhan’a Hizmet İçin Buradayım”

Adana CHP Milletvekili Bilal Bilici, Ceyhan’a olan bağlılığını vurgulayarak, “Ceyhan’ın evladıyım ve bu coşkulu karşılama için teşekkür ediyorum. Ceyhan’a olan bağlılığım devam edecek ve bu şehir için hem sahada hem de mecliste her zaman var olacağım” dedi.

Bilici’den Aydar Ailesine Teşekkür

Bilici, CHP’ye katılım sürecinde Kadir Aydar ve ailesinin katkılarına da değinerek, “Başkan Kadir Aydar ve Aydar ailesine destekleri için teşekkür ediyorum. Genç ve dinamik siyasetçilerin CHP çatısı altında birleşmesi, partimizin gençleştirme politikalarının bir göstergesidir. Genel Başkanımız Özgür Özel’in liderliğinde, partimiz her geçen gün güçleniyor. İktidara gelerek Ceyhan ve Adana’ya en iyi şekilde hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA