SPOR

Başkan Çamlı'dan Teknik Direktör Burak Yılmaz'a Veda Mesajı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kulübün resmi sitesinden, istifa eden Teknik Direktör Burak Yılmaz'a ayrılık mesajı yayınladı.

Abone Ol

Çamlı, mesajında Yılmaz'a derin teşekkürlerini ve takdirlerini ifade etti.

Çamlı, mesajında şunları söyledi:

"Dünya ve Türk Futbolu onu futbolcu olarak terlettiği 17 numaralı forması ile tanıdı. 17 numaralı formanın sahibi Burak Yılmaz futbolculuğunda birbirinden güzel goller attı, kupalar, şampiyonluklar kazandı. Teknik Direktörlük kariyerine kulübümüzde başlayan hocamız Burak Yılmaz, görev yaptığı dönemde, kulübümüzün içinde bulunduğu tüm olumsuz koşullara rağmen, elindeki imkanları en verimli şekilde kullanarak, gecesini gündüzüne katarak, bütün enerjisini, emeğini, tecrübe ve bilgi birikimini harcayarak kulübümüzün onurlu mücadelesine önderlik etti." 

Çamlı, Burak Yılmaz'ın Kayserispor'da teknik direktörlük kariyerine ilk adımları attığını belirterek, "Teknik Direktörlük kariyerine ilk adımlarını attığı Kayserispor ve Kayseri Şehri Burak Yılmaz hocamızı asla unutmayacaktır. Yolun ve bahtın açık olsun Burak Yılmaz" dedi. 

Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Kayserispor'daki görevinden istifa etmişti. Yılmaz, dönem boyunca kulübün içinde bulunduğu zor koşullara rağmen elindeki imkanları en verimli şekilde kullanarak, kulübün onurlu mücadelesine önderlik etmişti. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Yılmaz'ın Kayserispor'da attığı adımların ve katkılarının unutulmayacağını vurguladı.