Başkan Büyükkılıç, İtfaiye Daire Başkanlığı'ndaki personel ile bir araya gelerek hem İtfaiyecilik Haftası'nı hem de Kayseri itfaiyesinin 98'inci Kuruluş Yıl Dönümü'nü kutladı.  Kayseri'deki itfaiye teşkilatının kurulmasının yakında 100. yılına ulaşacağını belirten Başkan, itfaiye ekiplerine kolaylıklar diledi ve onlara teşekkür etti. 

Başkan Büyükkılıç, Kayseri itfaiyesinin şehirde ve diğer illerde yaptığı çalışmalarla takdir topladığını vurguladı.  Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 17 itfaiye istasyonu, 56 araç ve 320 personelle hizmet veren itfaiye biriminin önemli bir rol oynadığını belirtti. 

Başkan, itfaiye personelinin "yüz akı" olduklarını, her zaman şehrin ihtiyaç duyduğu zamanlarda önemli görevler üstlendiklerini ifade etti.  İtfaiye erlerinin çalışmalarıyla Kayseri'nin güvenliğinin sağlandığını ve şehrin takdirini kazandığını dile getirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın 98 yıllık köklü geçmişi ve şehir halkına verdiği hizmetler göz önüne alındığında, Başkan Büyükkılıç'ın itfaiye personeline yönelik ziyareti ve övgüleri önemli bir anlam taşımaktadır. Başkanın, itfaiye teşkilatının çalışmalarını takdir etmesi ve onlara destek vermesi, Kayseri halkı nezdinde de itfaiyenin değerinin anlaşıldığını göstermektedir.

Rüya Bayegan Uluslararası Enerji Piyasalarında Kadın Liderliğiyle Tanınıyor Rüya Bayegan Uluslararası Enerji Piyasalarında Kadın Liderliğiyle Tanınıyor

Kaynak: DHA