GÜNDEM

Başkan Böcek, Zabıta Haftası'nı Coşkuyla Kutladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zabıta Teşkilatı'nın 198. kuruluş yıldönümünde, belediye zabıta personelini makamında ağırladı.

Abone Ol

Başkan Böcek, zabıta teşkilatının belediyenin gururu olduğunu vurguladı.

Zabıta Teşkilatı'nın 198. yıl dönümüne özel düzenlenen etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir, Zabıta Dairesi Başkanı Behiç Özdemir ve zabıta personeli Başkan Böcek’i ziyaret etti. Başkan Böcek, “Antalya'da halkımızın güvenliği ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışan zabıta ekiplerimize teşekkür ediyorum. Göreve başladığımızda 139 zabıta personelimiz vardı. Antalya'nın nüfusu 26 milyonu buldu ve biz zabıta personelimizin sayısını 293'e çıkardık. Sizler, belediyemizin yüz akısısınız” dedi.

Teşekkürler ve Vurgular

Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir, Büyükşehir Belediyesi zabıta teşkilatının Antalya'nın en saygın ekiplerinden biri olduğunu belirterek, Başkan Böcek’e zabıta personeline sağladığı destek ve gösterdiği özen için teşekkür etti. Zabıta Dairesi Başkanı Behiç Özdemir ise zabıta ekiplerinin sokakta belediyenin yansıması olduğunu, tüm zabıta personelinin bu bilinçle çalıştığını ifade etti.