Ziyaret, Başkan Böcek’in Ankara’da düzenlenen 'Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Toplantısı' öncesinde gerçekleştirildi. Böcek, Genel Başkan Özel ile bir süre görüşerek Antalya’daki projeler ve gelecekteki planlar hakkında bilgi verdi.

Toplantı sırasında Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı olarak Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik çalışmalarını paylaştı. Başkan Böcek, konuşmasında, "Biz Birlikte Güçlüyüz" mottosuyla, Türkiye genelinde CHP’li belediyelerin halkı ötekileştirmeden eşit hizmet sunmaya devam edeceğini vurguladı. Belediyeler arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve vatandaşların refahını artırmak amacıyla projeler hakkında bilgi verdiklerini belirtti.

Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi

Ziyaret sırasında Başkan Böcek, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’i de ziyaret ederek Antalya’daki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu ve misafirperverliği için teşekkür etti. Ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na seçilen Asu Kaya’ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, kadınların toplumsal ve siyasal alanda daha güçlü bir şekilde yer alması dileğiyle başarılar diledi.

Kaynak: DHA