Başkan Böcek, okulun açılışında öğrencileri yalnız bırakmayarak, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ve Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gürcan ile birlikte bulundu.

Başarılarla Dolu Bir Yıl Temennisinde Bulundu

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Törende öğrenciler tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Böcek, yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu geçmesini diledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olmanın yanı sıra okul yaptıran bir hayırsever olmanın gururunu yaşadığını belirten Böcek, “Rahmetli babamın adını taşıyan bu okul, hem ailem hem de Antalya için çok özel ve anlamlı bir kurum. Her yıl yeni eğitim öğretim yılının açılışında buradayım ve bu yıl da geleneği sürdürdüm. Gençlerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimizin ve gençlerimizin her zaman yanında olacağım” dedi.

Törenin sonunda Başkan Böcek, öğretmenler, öğrenciler ve velilerle sohbet etti. Öğrencilerin şiirleri ve müzik dinletisi ile renklendirilen etkinlikte, 2023-2024 eğitim öğretim yılında başarı gösteren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Başkan Böcek, öğrencilerle fotoğraf çektirerek onların isteklerini geri çevirmedi.

Kaynak: DHA